Můra a černý motýl

Motýl je vnímán jako krásné, křehké stvoření plné jemnosti a zranitelnosti, lehkosti a veselí. Vedle toho můra, která se řadí k motýlům, je vnímána zcela opačně. S můrou není spojena krása, jemnost, lehkost ani radost. Vyvolává spíše opačné reakce. Proč tomu tak je?

Mnoho kultur spatřuje můry jako symbol nemoci a smrti.

Přiletí-li k vám domů najednou můra, může jít o znamení, že někdo blízký zemřel. Věnujte chvilku pozornosti aktuální životní situaci a okolnostem, v nichž se nacházíte vy, vaše rodina i přátelé.

Můra jako symbol:

1.       Návštěva

Můra může být symbolem návštěvy člověka, který nedávno zemřel. Můra představuje návštěvu z druhé strany. Pokud jste vzpomínali na někoho, kdo již zemřel, představuje můra nebo černý motýl návštěvu a spojení, které s vámi zesnulý navázal.

2.        Blížící se odchod

Přiletí-li můra do bytu, kde žije někdo vážně nemocný nebo starý, může můra znamenat blížící se odchod ze života.

3.       Odložení operace

Máte-li podstoupit plánovanou operaci, ale navštíví vás můra, je dobré zvážit odložení operace. Můra totiž přináší varování o možných komplikacích.

4.       Mezi světy

Můra, která přiletí na výročí smrti nebo v den narozenin zesnulého, přináší zprávu, že zesnulý nedošel klidu. Uvízl mezi světem živých a mrtvých a potřebuje vaši pomoc, aby mohl odejít.

Můra a černý motýl článek

 

Ve všech případech zde radí spirituální Feng shui použití modliteb. Zejména mantry pomáhají v těchto situacích. Další možností je mše nebo duchovní rituál, který za vás vykoná vysoce odpovídající autorita.

Černí motýli jsou vnímání stejně jako můry. V případě, kdy přiletí černý motýl, platí stejné symbolické významy, které jsou uvedlené pro můru.

 

Přečtěte si další články z rubriky Spirituální Feng Shui.

Jakou mantru zvolit jako první pomoc najdete v článku Rituál zklidnění hladových duchů.

 

(55 Posts)

Napsat komentář