Feng shui peněz

Peníze jsou důležitou součástí života, což člověk nejvíce pozná, když tato oblast není zcela v pořádku. Feng shui se zaměřuje na praktické stránky života, aby vše fungovalo, a tím jsme se cítili v bezpečí, podporovaní a šťastní.

Feng shui peněz je v podstatě Feng shui zaměřené na podporu financí. Důležité je, aby peníze vůbec přicházely. V další řadě, aby byl příjem peněz stabilní. A v neposlední řadě, aby peníze rostly a tvořily se finanční rezervy.

Začít musíte tím, že potřebujete najít místo, odkud peníze přichází. Zdrojů příjmu peněz může být samozřejmě několik a stejně tak i Feng shui se zaměřuje na několik bodů v prostoru, které umožňují finanční přísun. Dnes se zaměříme na místo, odkud peníze přichází podle pakua. Tímto místem je severní oblast vašeho bytu, domu.

V článku Pakua se na severu uvádí kariéra a obchod. Jde totiž o oblasti, odkud vaše peníze přichází. Peníze jsou odměnou za vykonanou práci. Je dobré se proto naučit vnímat peníze ne jako nutnost, ale jako odměnu. Máte-li k penězům pozitivní přístup, snadněji se k vám peníze dostanou.

Feng shui otevírá dveře, nabízí možnosti, ale pokud sami zůstáváte uzavření a nepřístupní, mohou se výsledky Feng shui stěží projevit.

Feng shui penízeProzkoumejte svůj severní kout, pokoj, místnost, část domu nebo bytu. Místo peněz by mělo vždy vyzařovat bohatým dojmem. Nemělo by symbolizovat chudobu a finanční nedostatek. Nedílnou součástí Feng shui jsou symboly. Proto použijte k výzdobě a k aktivaci severní části bytu symboly, které pro vás představují finanční zajištění, bohatství a dostatek.

V dalších článcích se zaměříme na Feng shui peněz. Najdete zde doporučení, rady, Feng shui tipy, kterými zlepšíte svou finanční situaci. Dále také symboly, které Feng shui používá cíleně k podpoře financí a zlepšení přísunu peněz.

Přečtěte si článek Pakua, kde najdete rozdělení prostoru na jednotlivé zóny.

 

(55 Posts)

Napsat komentář