Spory a hádky

Možná jste si všimli větší míry rozladěnosti a rozhádanosti v několika posledních měsících. Roste nejen počet, ale i síla sporů, které často mohou končit až u soudu. Nebo právě procházíte soudním sporem, který je náročný a zdlouhavý. Může pomoci Feng shui?

Zcela určitě.

Feng shui zdroj pro spory a hádky

Hádky a spory mají svůj zdroj v centrálním sektoru. Uprostřed bytu, domu, budovy, ale i každé místnosti najdete zdroj všech hádek a sporů. Záleží, jak často používáte střed bytu nebo místnosti.

Nejjednodušší řešení je snažit se vyhnout středu obývaného či používaného prostoru a hádky by měly slábnout. Pozor doporučení platí pro rok 2015.

Feng shui pomoc proti hádkám a sporům

Dalším možným řešením, které můžete okamžitě aplikovat, je světlo. Nechte v centru stále hořet 3 svíčky, rozsvícenou lampičku nebo jakoukoli formu světla.

Dopřejte svému centrálnímu prostoru ticho a světlo.

V centru je třeba podpořit element Ohně, který symbolizuje nejen světlo, ale i červená barva. Současně si přejeme zmírnit dopad hádek a co nejvíce se vyhnout vzniku sporů. Ideální jsou tedy:

  • červený koberec
  • červený polštář
  • červené šátky, prostírání, ubrusy

Věnujte čas drobným úpravám v bytě a výsledky sledujte téměř okamžitě.

 

Budu šťastná za Vaše zkušenosti, o které se podělte se mnou i s ostatními v komentářích pod článkem.

Pokud víte o někom, kdo by byl rád za informace v článku, nebo považujete článek za užitečný, podělte se o něj kliknutím na ikonu SHARE v pravém rohu pod článkem.

 

Doporučuji k přečtení články na téma:

Feng shui času

Vztahy

Elementy

(55 Posts)

Napsat komentář