Probuďte energii

Máte-li pocit, že vaše Feng shui potřebuje vzpruhu, posílám inspiraci. S Feng shui je třeba opravdu neustále pracovat, aby energie vašeho bytu nebo kanceláře zůstala silná, dobrá, prosperující tedy vzkvétající. Dnes se zaměříme na často opomíjenou část Feng shui, kdy bude třeba pozvednout nejen energii, ale i zrak.

Může nastat situace, kdy se cítíte, jako by vás něco tížilo, ať jde o starosti, povinnosti, stres, vztahy, práci, cokoli. V takový moment potřebujete probudit energii, povzbudit a pozvednout energii směrem nahoru. Potřebujete odlehčit břímě, které vás tíží.

Velice jednoduchý Feng shui trik najdete nahoře, stačí pozvednout oči.

Lustr.

Kdy naposled jste věnovali pozornost svému lustru? Nebo kdy naposled jste vyčistili všechny lustry v domácnosti nebo ve firmě?

Feng shui lustru je opravdu velké a má výrazný dopad. S pomocí lustru můžete vytvořit úžasnou energii, štěstí i výrazně odlehčit a zvětšit prostor. Používání lustru má totiž příznivý vliv a všestranné využití.

Lustr dokáže vytvořit energii přátelství, uvolnění, elegance i úspěchu.

Zaměřte se během následujících dní na své lustry. Zde je několik tipů, na co si dát při Feng shui lustru největší pozor:

  1. Zkontrolujte, zda některá z žárovek nepotřebuje vyměnit, protože již nesvítí.

 

  1. Setřete prach z žárovek, držáků, úchytů.

 

  1. Umyjte lustry a okamžitě poznáte rozdíl.

 

  1. Jestliže u stropu svítí pouze žárovka na kabelu, vyrazte na nákupy a pořiďte si nový lustr. Snažte se jej namontovat co nejdříve.

 

  1. Rozsviťte a nechte čistý nebo dokonce nový lustr působit.

 

Budu opět ráda za vaše postřehy, zážitky s lustry a probuzením energie nebo za vaše dojmy z pozvednutí Feng shui u vás doma, v kanceláři nebo ve firmě.

Líbil se Vám článek? Klikněte na „To se mi líbí“, sdílejte článek s přáteli nebo napište komentář pod článek. 

(55 Posts)

Napsat komentář