3 důvody, proč nemít zrcadlo v ložnici

Přítomnost zrcadla v ložnici patří k tzv. Feng shui tabu. Jde o soubor zákazů, který by měl být striktně dodržován. Feng shui zákazy jsou výsledkem bohatých ověřených zkušeností. Proč sem patří právě zrcadlo v ložnici?

Uvedeme si hned 3 důvody, proč nemít zrcadlo v ložnici:

Vztahy

Zrcadlo v ložnici může pěkně zamotat život. Zrcadlo rychle znásobí počet lidí v intimním vztahu, což se projeví zálety, nevěrou, mimomanželskými vztahy. Vztah bude narušen přítomností další strany, která se do vztahu zapojí a může jej naprosto zničit.

Zdraví

Během noci se uvolňují všechny vaše energie a jemnější těla. Spouští se samočistící procesy, které vylučují negativní energie a snaží se„vyprat“ unavené a znečištěné energie během noci. Určitě máte zkušenost, kdy jste vstoupili po ránu do ložnice, kde vás do nosu udeřil zvláštní pach. V ložnici nemocného jsou tyto pachy, následky nočního čištění a uvolňování negativních energií mnohem silnější. Proto je nutné každé ráno otevřít okna a pořádně vyvětrat místnost, kde jste spali.

Brána

Třetím důvodem, proč patří zrcadlo v ložnici k Feng shui tabu, jsou duchové. Feng shui se mimo jiné výrazně zaměřuje na práci s duchy. Zrcadla přitahují duchy. Někteří staří mistři věřili, že zrcadla jsou vstupní branou pro duchy a propojující náš svět s jinými světy.

 

Jakou máte vy osobně zkušenost se zrcadlem v ložnici? Napište svou zkušenost do komentáře.

Líbil se Vám článek? Klikněte na „To se mi líbí“, sdílejte článek s přáteli. Děkujeme.

Další podobné články najdete v rubrice Základy Feng shui nebo Feng shui ložnice.

(55 Posts)

3 thoughts on “3 důvody, proč nemít zrcadlo v ložnici

Napsat komentář