Měsíc duchů 2015

Hladové duchy již znáte z předchozích článků, které najdete v rubrice Spirituální Feng shui. Feng shui původně bylo zaměřené více na život po životě, respektive se nauka věnovala uctívání předků, výběru správného místa pro odpočinek mrtvého a zajištění co nejlepších podmínek pro další život.

Pozůstalí zůstávali díky Feng shui v kontaktu s předky na hlubší úrovni. Snažili se pokračovat v jejich práci a navázat na jejich energii. Feng shui pozůstalým připomínalo zásluhy a moudrost předků, bylo vyjádřením úcty a respektu.

Měsíc duchů je nejen o blízkých zesnulých. Během měsíce duchů dochází k propojení různých světů, kdy se po světě toulají hladoví duchové. Duchové mohou pomáhat, chránit, ale i škodit a narušovat běžný chod našeho života.

V období měsíce duchů je třeba věnovat zvýšenou pozornost Feng shui rituálům zaměřených na čištění prostoru, vyjádření respektu vůči různým formám existence a úcty k životu.

Měsíc hladových duchů začíná v pátek 14.8.2015 a doporučuji během celého měsíce zapalovat vonné tyčinky několikrát denně. Přinejmenším ráno a večer.

Články související s tématem Měsíce hladových duchů:

Spirituální Feng shui – rubrika článků

Měsíc hladových duchů

Rituál zklidnění hladových duchů

(55 Posts)

Napsat komentář