Peníze ze severu

V minulém článku Feng shui peněz jsme si řekli, že první krok k penězům se nabízí na severu. Sever symbolizuje kariéru, podnikání, obchod a element, který je se severem spojený, tedy voda. Kariéra, práce, zaměstnání jsou hlavním zdrojem příjmů, proto by sever měl být řádně podpořen.

Feng shui problémy na severu se rychle projeví v práci. Nejen to, není-li Feng shui na severu bytu v pořádku, projeví se problémy s vyděláváním peněz, případně, jak obdržet peníze za vykonanou práci. Jistě znáte případy lidí, kteří nedostali zaplaceno za svou práci.

Vhodným aktivátorem severu je samotná voda, např. v podobě fontány nebo akvária. Nemůžete-li umístnit na sever fontánu ani akvárium, pověste obraz s vyobrazenou vodou.

Dejte však pozor, ne každá voda na severu je správná voda. To platí zejména pro prostory jako je koupelna, toaleta a prádelna. Uvedené místnosti vytváří Feng shui problémy, které se projeví v zaměstnání, při hledání práce, v podnikání a vydělávání peněz.Velká_mince_s_netopýrem

Můžete na sever pověsit velkou minci s netopýrem. Mince je symbolem peněz a navíc kov podpoří vodu (Cykly a vztahy mezi elementy).

Feng shui tip do třetice na podporu peněz ze severu je pohybující se kov. Pověste zvonkohru, která rozezní sever.

Přidám ještě spirituální Feng shui tip: postavte se pod zvonkohru, nechte ji rozeznít, zavřete oči a představte si, jak vás peníze doslova zasypávají.

Další články na téma peněz najdete v rubrice Feng shui peněz.

Články související s tématem Pakua, Cykly a vztahy mezi elementy, nebo rubrika Spirituální Feng shui.

(55 Posts)

Napsat komentář