(nejen) Vánoční dárky podle Feng shui

Vánoce se rychle blíží a za nedlouho začne advent. Na vánoční nákupy už pár týdnů zvou nákupní galerie a obchodní centra. Advent totiž letos začne 30.11.2014.

Nákupy a chystání vánočních dárků může být samo o sobě náročné. Když se k tomu přidá Feng shui, všechno se najednou může zdát být ještě složitější. Budete-li vybírat dárky podle Feng shui, musíte dbát na symboliku a význam dárku.

Ne všechno se hodí věnovat darem. Věnujete-li špatný symbol, špatný dárek, můžete negativně ovlivnit vztah s daným člověkem. Nevědomě, neúmyslně, ale přesto vztah zatížíte nehodnotnou energií.

Co věnujete darem obdarovanému do života?

Feng shui je o symbolech, symbolice, významem pod povrchem. Feng shui je o harmonii a pohodě. Proto je třeba naučit se číst v symbolech kolem sebe, abyste mohli upravovat svět kolem sebe a vytvářet blahodárnou energii.

Předtím než neuváženě koupíte někomu dárek, zamyslete se, jakou symboliku se chystáte předat. Má dar přátelskou nebo agresivní energii? Pohladí nebo poraní? Jde o rychlé a jednoduché otázky, které pomohou okamžitě zjistit, zda se jedná o dobrý Feng shui dárek.

Příbory, nože a sekáčky

Už vám někdy někdo daroval sadu příborů? Sadu nožů? Sadu sekáčků a jiných ostrých nástrojů do kuchyně? Jistě, praktické, ale špatné Feng shui.

Tyto dary symbolicky rozetnou pouto, vztah, který s dotyčným máte. Možná si vztah přejete ukončit. Možná vám představa pokračování vztahu nepřijde vhodná. Příbory, nože a sekáčky rozdělují lidi a rozbíjejí přátelství.

Příště si řekneme, co dělat, když dostanete dárkem nůž v jakékoli podobě.

Zatím doporučuji další Feng shui čtení:

rubrika – Feng shui tipy

rubrika – Symboly

článek – Vánoční květiny

článek – Podzimní Feng shui update

(55 Posts)

Napsat komentář