Změna je kořením Feng shui

Častou příčinou neúspěchu v životě je špatné Feng shui. Praktikování Feng shui je poměrně snadné a zábavné, jestliže máte svého Feng shui poradce, učitele a víte, jak na to. Moje Feng shui rada, jak si užít Feng shui, zní ZMĚNA.

Změna je kořením Feng shui, tedy něčím, bez čeho je Feng shui prostoru nevýrazné, bez chuti, bez vůně, bez barvy. Změna je podstatnou esencí, bez ní se ve Feng shui neobejdete. Feng shui se točí kolem energie, která sama je neustále v pohybu a nekonečné přeměně sebe sama. To musíte napodobit ve svém životě. Neustrnout, ale být stále v pohybu, v proměně sebe sama, v osobním rozvoji, který se odrazí samozřejmě i v životě.

Máte-li například pocit, že se váš život nehýbe, stojí, stagnuje, je to nejdůraznější ukazatel, že nutně potřebuje Feng shui a změnu. Beze změny není Feng shui. Beze změny není ani zdravý, spokojený a naplněný život.

Čím tedy začít?

Feng shui pracuje s prostředím, v němž žijete a pracujete. Je dobré využít prostředí, abyste se změny a proměny přestali bát. Strach je hlavní brzdou, která život nejen zastaví, ale přímo umrtví. Změna naopak probudí vaši pozornost. Musíte věnovat pozornost tomu, co děláte, každému okamžiku. Buďte bdělí, probuďte se ze strnulosti.

1. Nejjednodušším řešením je otevřít všechny skříňky, skříně, šuplíky a přeorganizovat je. Přesuňte nebo prohoďte košile, kalhoty, sukně, spodní prádlo. Svetry přestěhujte do skříňky, kde jste měli trika. Trička přestěhujte do skříňky, kde jsme měli ložní prádlo, apod.

2. Reorganizační průvan proveďte i v kuchyni. Přestěhujte skleničky, hrníčky, talíře a ostatní skříňky.

3. Nevyhýbejte se ani větším změnám, jako je přestěhování nábytku v místnosti. Nebo dokonce přestěhovat pokoje mezi sebou.

4. Začít však můžete i přes méně dramatické změny. Např. začněte kupovat jiný druh toaletního papíru, mýdla, pracího prášku. Zkuste jiný druh pečiva nebo jinou značku másla. Můžete změnit značku kosmetiky, nápojů, potravin, čistících prostředků a pomocníků v domácnosti.

5. Menší změnu nastartujete i tím, že si každý týden koupíte čerstvou květinu do vázy.

Jednoduchý návod zní: začněte dělat něco jinak, než jste byli dosud zvyklí. Nemusíte se pustit do velkých změn okamžitě, ale rozhýbejte svůj život zvolna, po malých krůčcích. Postupně přidávejte, až budete připraveni na větší změnu. Nápadům se meze nekladou a začít můžete hned.

(55 Posts)

Napsat komentář