Živá voda

Živá vodaElement vody je jedním z 5 elementů, které Feng shui používá k rozlišování „druhů“ energie. S elementem vody se symbolicky pojí kromě jiného i příjmy. Vše, co přijímáme do života. Element vody je vstupním elementem. Voda je základem života a všeho dění. Voda je nezbytná pro náš život. To, co hlavně potřebujeme pro svůj život, fungování, zdraví, veškerou činnost, je energie.

Voda je synonymem života v mnoha symbolických příbězích, jako jsou pohádky, mýty nebo legendy. Voda je zdroj života, elixír života, elixír věčného mládí a dokonalého zdraví.

Voda je důležitou součástí mnoha léčivých procedur. Nemusíme zdůrazňovat důležitost pitného režimu. Právě nedostatečný pitný režim, respektive dehydratace bývá jednou z častých příčin únavy. Proto kdykoli pocítíte únavu, vypijte sklenici vody.

Každý člověk potřebuje jiné množství příjmu vody během dne. Základní pravidlo však tvrdí, že pokud cítíte žízeň, je tělo již nějakou dobu dehydrované. Snažte se proto pít průběžně během celého dne. Nejenom že voda pomáhá zásobovat organismus energií, ale dodává bohatou hydrataci buňkám, čím udržuje mládí, krásu a zdraví celého těla.

Dejte svému životu dostatek šťávy tím, že začnete dopřávat tělu dostatek vody. Voda doplní hladinu energie potřebnou pro zdravé a spokojené fungování.

(55 Posts)

Napsat komentář