Aktivace Feng shui symbolů

Feng shui symboly doporučuji aktivovat, aby co nejvíce rozvinuly svou energii a vy z ní mohli mít co nejdříve maximální užitek. Každý, kdo má již nějakou zkušenost s Feng shui symboly ví, jak úžasně fungují a jak jsou silné a užitečné. V článku se zaměříme na rituál aktivaci nových Feng shui symbolů.

První krok je již při samotném rozbalování Feng shui symbolů, kdy začnete vnímat své pocity a myšlenky. Měli byste být pozitivně naladění, abyste předměty vhodně uvítali. Najděte si čas a rezervujte si ho dostatek, abyste nebyli pod tlakem.

 

Po rozbalování Feng shui předmětů můžete rychle nastartovat jejich působení:

          1. Utřete Feng shui symbol a umístněte předmět na vybrané místo v bytu nebo kanceláři.

Utřením symbolu suchým čistím hadříkem rozpohybujete chi a probudíte energii symbolu. Při činnosti buďte soustředění a vložte do symbolu dobré myšlenky. Můžete se modlit následující mantru na vyplnění přání:

Om Padmo Ushnisha Vimale Hum Phat

          2. Zatleskejte kolem předmětu.

Tleskání vytvoří zvuk a probudí jangovou energii kolem předmětu. Tleskání je mocné, protože do okolí předmětu dodá vaši osobní energii. Tím vás přímo propojí s Feng shui symbolem.

 

          3. Nasviťte symbol.

Namiřte jasné světlo do místa, kam jste umístnili symbol. Můžete použít i lampičku, kterou postavíte k Feng shui symbolu a světlo namíříte přímo na předmět. Když jangová energie světla zaplaví předmět, zesílí se ještě víc jeho moc, síla i účinnost.

Tento rituál stačí udělat jednou, na začátku. Celý postup, než aktivujte a rozmístníte všechny symboly může trvat nějaký čas nebo snad i několik dnů pokud jste si pořídili najednou více Feng shui předmětů, ale určitě se vyplatí.

 

Líbil se Vám článek? Klikněte na „To se mi líbí“, sdílejte článek s přáteli nebo napište komentář pod článek.

Další podobné články najdete:

v rubrice Spirituální Feng shui

pod štítkem Symboly

pod štítkem Rituály

 

(55 Posts)

Napsat komentář