Domácí řešení proti Žluté 5

Žlutá 5Na semináři na začátku roku jsme probírali Feng shui energie pro rok 2014. Samozřejmě nechyběla na programu Žlutá 5, velice škodlivá a nebezpečná energie. Žlutá 5 přináší velké ztráty a množství problémů, které mají zásadní a negativní vliv na život. V roce 2014 se Žlutá 5 objevuje na Severozápadě.

Jedna z účastnic semináře se zeptala, co dělat, pokud máte doma v místě Žluté 5 kuchyň. Jde o nepříjemnou situaci, neboť kuchyně jsou zejména v rodinách značně vytížené místo. Přítomností a jakoukoli činností dochází k aktivaci energie. V případě Žluté 5 se ovšem aktivuje škodlivá energie.

Feng shui doporučuje používání symbolů, které jsou určené přímo pro zastavení nebo odklonění působení negativních energií. K symbolům, které jsou určené přímo na působení proti energii Žluté 5, patří především Pagoda pěti elementů a Zvon s pagodou pěti elementů. (Obojí najdete na www.fengshuiterapie.cz/eshop)

Co ale dělat, jestliže jsou pro Vás symboly Feng shui nedostupné? Nabízím několik tipů, jak zmírnit zhoubné působení energie Žluté 5 pro rok 2014 na Severozápadě.

Domácí řešení zastavující Žlutou 5

1.       Koule z alobalu

Vytvořte koule z alobalu, které naplníte zeminou nebo kameny. Můžete-li, použijte zeminu přímo z vlastního pozemku kolem domu. V případě bytů je možné použít zeminu na vysazování kytek.

2.       Alobalová kola

Z alobalu vytvořte kola, která připevníte na severozápadní zeď. Použijte 6 alobalových kol. Kola musí být plná, jako kdybyste na zeď pověsili talíře.

3.       Chrastítko

Do plechovky nasypte kovové mince a vytvořte chrastítko. Chrastítko by mělo mít co nejpříjemnější a nejčistší zvuk. Vytvořenou pomůcku použijte několikrát denně v celém prostoru, který pokrývá Severozápad bytu.

Do plechovky můžete použít cokoli kovového, nemáte-li dostatek kovových mincí. Vždy záleží na kvalitě výsledného zvuku a pravidelném používání v zasaženém místě.

4.       Bubeníci

Dalším domácím řešením je řinčení kovovou lžící na kovový hrnec. Použití dvou lžic je velice slabá náhražka a její využití je zanedbatelné. Výsledné řinčení by mělo odpovídat dětské hře na bubeníky v kuchyni na maminčiny hrnce – výrazně hlasité.

Místo kovové lžíce lze použít kovovou naběračku. Jako činely zkuste kovové poklice od hrnců. Jednoduše využijte kovové nádobí, které doma najdete. Zvuk by měl být dost silný, jasný a čistý. Slabý, nejasný, nečistý zvuk výrazně oslabí snahu zmírnit ničivou energii Žluté 5.

Následující dva tipy jsou určené přímo pro rok 2014, kdy Žlutá 5 obsadila Severozápad.

5.       Pro silnější efekt

Někdy je potřeba silnějšího prostředku, pokud se situace výrazně zhorší, nebo jestliže místo obsazené Žlutou 5 často používáte. Pro ochranu proti Žluté 5 se silnějším efektem budete potřebovat:

  • 6 plechovek
  • Místo plechovek lze použít skleněné uzavíratelné dózy vystlané alobalem
  • Hlínu nebo kameny
  • Vodu
  • Nádobu pro umístnění plechovek nebo skleněných dóz (např. velký hrnec, vanička, kbelík)

Plechovky nebo dózy vystlané alobalem naplňte hlínou nebo kameny a dobře uzavřete. Naplněné a uzavřené nádoby naskládejte do větší nádoby a zalijte vodou.

6.       Žlutá 5 v kuchyni

Nechávejte na sporáku hrnce naplněné vodou. Snažte se aktivovat co nejvíce z doporučených „domácích“ řešení a doplňte je hrnci s vodou. Tento tip je důležitý hlavně pro Žlutou 5 v kuchyni na Severozápadě v roce 2014.

Všechny domácí praktické Feng shui rady „instalujte“ na Severozápadě bytu nebo domu.

 

Žlutá 5 patří do pokročilého Feng shui. Jde o tzv. Feng shui času, které přináší rychlé výsledky, protože reaguje na změny času. Přečtěte si o Feng shui času více v článku:

Feng shui času

 

(55 Posts)

Napsat komentář