Žlutá 5

Žlutá 5 neboli Wu Wang je jednou z nejobávanějších a nejsledovanějších energií ve Feng shui. Pracuje se s ní zejména ve Feng shui času, které umožňuje rychle reagovat na výskyt energie Žlutá 5 a omezit její ničivý vliv.  Wang znamená žlutá, ale také král. Proto je Žlutá 5 označována za krále mezi špatnými energiemi. Má moc přinést a spustit řadu vážných problémů, škod. Její název „žlutá“ má příčinu v elementu energie ničení, která pramení z prvku Země.

Země má ohromnou sílu a je jedním z 5 elementů ve Feng shui. Kromě toho, že Žlutá 5 působí na vše kolem, negativně ovlivňuje také vaši osobní energii, která vás propojuje s univerzem.

Žlutá 5 je nejhrozivější a nejničivější energie, označovaná jako smrtící. Získává mnohem větší sílu, pokud přiletí do místa s energií Země nebo Ohně, které jí nesmírně podporují a zesilují. Ve velkém cyklu energií se energie mění každých 20 let, naposledy změna velkého cyklu proběhla v roce 2004, kdy se Žlutá 5 přestěhovala na JihoZápad, místo s energií Země, a kde zůstane až do roku 2024.

Ničivý dopad je poznat hlavně na rodinných vztazích a hodnotách, soudružnosti, intimních vztazích, partnerství. Celé období, kdy bude Žlutá 5 ovládat JihoZápad, bychom mohli nazvat krizí lásky, kdy je zničeno My, které nefunguje, abychom se vrátili k Já, a po objevení já, posílení a vykrmení vnitřního hladu po pravdě, lásce, uznání a bezpečí mohli znovu, ale naprosto jinak budovat My.

Líbil se Vám článek? Klikněte na „To se mi líbí“, sdílejte článek s přáteli nebo napište komentář pod článek.

Přečtěte si také:

Domácí řešení proti Žluté 5

Feng shui času

 

(55 Posts)

Napsat komentář