Pakua bohatství

Tradiční Feng shui stanovuje oblast peněz neboli pakua bohatství na Jihovýchod domu, místnosti, kanceláře, obchodu. Tato oblast je nejvíce spojovaná s penězi a finančním dostatkem.

Špatné feng shui na Jihovýchodě

Není-li Jihovýchodní oblast v bytě, domě v pořádku, energie se projeví řadou problémů s penězi. Mezi nejčastější patří například nadměrné utrácení a neschopnost ušetřit či dávat peníze bokem. Dokonce i v případě, že je peněz dost, jejich tok je příliš rychlý. Peníze se u vás dlouho neohřejí.

To samozřejmě přináší navazující problémy. Je obtížné plánovat větší investice, protože se bude zdát být nemožné dát dohromady potřebnou částku.

 

Podpora pakua bohatství

Pakua bohatství - článek

 

O pakua bohatství je třeba se dobře starat. Mezi doporučení klasického směru Feng shui patří květiny, rostliny, fontána. Jde o nenápadné prostředky, které aktivují Feng shui peněz na Jihovýchodě.

Patříte-li mezi Feng shui gurmány, kteří umí ocenit účinnost Feng shui, doporučuji symboly bohatství. Na výběr je obrovská paleta symbolů, které můžete studovat a nakupovat na e-shopu Feng Shui Terapie. Zde zmíníme např. Strom bohatství, Ingoty, Arowanu, čínské mince.

 

Další články na téma peníze najdete v rubrice Feng shui peněz.

 

Články související s tématem:

Pakua

Feng shui peněz

Peníze ze severu

Symboly

(55 Posts)

Napsat komentář