Zdroj nepřátelství v kuchyni

Děkuji za reakce na článek Spory a hádky, které jste mi zasílali na email. Mimo jiné jste se ptali, jaké další možnosti k utišení nepřátelství, sporů, hádek, konfliktů nabízí Feng shui. Tento článek se proto může nazývat také Spory a hádky 2, protože se zaměříme na další krok.

Až příliš často se setkávám na Feng shui konzultacích u klientů se zrádným prvkem, který nacházím v kuchyních klientů. Jde o nože. Praktické sady nožů zabodané v nástavci a vystavené na lince jsou zdrojem nepřátelství, které může naplnit nejen domácnost, rodinu, ale i život mimo domov.

Ještě horší variantou jsou nože zavěšené na zdi ať už na háčku nebo kuchyňské garnyži. V tomto případě se může nepřátelství ještě vyostřit a být daleko útočnější nebo podlejší.

Jednoduchá rada, jak zeslabit nepřátelství a konflikty zní:

Schovejte všechny kuchyňské nože do bezpečí šuplíku.

Máte-li své oblíbené kuchyňské nože, uložte je do šuplíku nebo skříňky, kde je budete mít po ruce. Ostatní nože, které tolik nepoužíváte, uschovejte mezi kuchyňské pomocníky, které používáte jen občas.

Máte-li děti, dbejte prosím na bezpečnost a šuplíky či skříňky s noži vždy pečlivě zabezpečte proti malým zvídavým ručičkám.

Zkuste tipy z článku Spory a hádky, proveďte malou změnu v kuchyni a sledujte, zda se během několika dnů nebo týdnů situace změní. Změna může nastat téměř okamžitě, někdy ovšem může chvíli trvat než se energie zcela transformuje. Poté mi dejte opět vědět.

Nestyďte se, prosím, a dejte vědět i ostatním o svých zkušenostech nebo nápadech v komentářích pod články. Děkuji a těším se na další zprávy od vás.

Mezitím doporučuji zajímavé Feng shui tipy a informace:

Spory a hádky

Sušené květiny

Živá voda

 

(55 Posts)

Napsat komentář